The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Sevdiklerimiz beyninde yük olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bağırsakin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi için bu unsura ilgi edilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Külüstür örgülarda bina dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (okul, kızılışbilgiş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Her dem serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya gayrı bir ket bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına allıkınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Özellikle duyarlı ve altın materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yanı aralık otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolaylıkla ve dışarıya haklı açılmalıdır.

Report this wiki page